Gabriela Firea anunţă că Paul Stănescu a fost propus preşedinte executiv al PSD

Gabriela Firea a afirmat că apreciază faptul că Biroul Permanent al PSD a propus ca Paul Stănescu să fie preşedintele executiv al partidului, precizând că „este o îndreptare a greşelilor de anul trecut”.

„Susţin şi apreciez faptul că pentru funcţia de preşedinte executiv propunerea a fost ca domnul Paul Stănescu să preia această mare responsabilitate. Este o îndreptare a greşelilor de anul trecut. Nu sunt adepta situaţiei în care trebuie să plătim poliţe, dar trebuie să facem dreptate şi un pic de curăţenie totuşi în conducerea partidului” a afirmat Gabriela Firea, marţi, la Parlament.

De asemenea, aceasta a precizat că i s-ar părea normal ca Viorica Dăncilă să preia interimar şefia PSD.

„În ceea ce priveşte conducerea actuală, susţin că este dreptul doamnei prim-ministru Viorica Dăncilă să preia preşedinţia interimară a PSD ca preşedinte executiv, pentru că aşa scrie în statut şi aşa este şi normal” a conchis Firea.

Fostul vicepremier Paul Stănescu se numără printre semnatarii scrisorii din septembrie 2018 în care aceştia cereau demisia lui Liviu Dragnea de la şefia PSD şi din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Declaraţia a mai fost semnată de Gabriela Firea şi Adrian Ţuţuianu, care apoi, din acest motiv, a fost exclus din PSD.

Ulterior, CEx al PSD a decis înlocuirea sa din funcţia de vicepremier şi ministru al Dezvoltării cu Ilan Laufer, propunere refuzată la acel moment de preşedintele Klaus Iohannis. În acest context, Paul Stănescu a demisionat din funcţiile deţinute în Guvern.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: