Carmen Mihălcescu, noul preşedinte interimar al Camerei Deputaţilor

Biroul Permanent Naţional al Camerei Deputaţilor a stabilit, marţi, ca noul preşedinte interimar al Camerei Deputaţilor pentru gestionarea problemelor curente până la alegerea unui preşedinte definitiv să fie Carmen Mihălcescu, a anunţat Lia Olguţa Vasilescu, secretar al BPN.

„În şedinţa de astăzi a BPN al Camerei Deputaţilor a fost stabilit noul preşedinte interimar al Camerei Deputaţilor pentru gestionarea problemelor curente până la alegerea unui preşedinte definitiv potrivit regulamentului în persoana doamnei Carmen Mihălcescu” a declarat Lia Olguţa Vasilescu, secretar al Biroul Permanent Naţional al Camerei Deputaţilor.

Lia Olguţa Vasilescu a mai anunţat că au fost trimise la Comisia Juridică mai multe solicitări.

„S-a decis trimiterea la Comisia Juridică a următoarelor solicitări din partea grupurilor PNL şi USR: constatarea încetării de drept a mandatului de deputat al domnului Liviu Dragnea, încetarea de drept a mandatului de preşedinte al Camerei Deputaţilor, Comisia Juridică urmează să întocmească un proiect de hotărâre de vacantare a locului de deputat şi de vacantare a funcţiei de preşedinte al Camerei Deputaţilor, să retrimită biroului permanent care va fi convocat de îndată pentru a convoca plenul Camerei Deputaţilor” a mai spus aceasta.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: