Votul sucevenilor

Gheorghe Flutur a votat pentru o echipă de parlamentari puternică, care să aducă fonduri europene pentru autostrăzi în Suceava şi pentru reindustrializarea judeţului, iar la referendum pentru o justiţie independentă

 Preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a votat, duminică, la Gura Humorului, atât pentru alegerile europarlamentare, cât şi la referendumul iniţiat de preşedintele Klaus Iohannis. El a fost însoţit la vot de senatorul Daniel Cadariu şi de vicepreşedintele CJ Suceava Gheorghe Niţă.

Flutur a spus că a votat în primul rând pentru o echipă de europarlamentari puternică, o echipă care să aducă fonduri europene pentru a se lega Suceava şi Bucovina de vestul Europei şi de Bucureşti, respectiv pentru autostrăzi. „Am votat pentru mai mulţi bani ca să se înceapă reindustrializarea României şi a judeţului Suceava, ca să se întoarcă tinerii acasă unde să aibă de lucru”, a spus Flutur. El a mai declarat că a votat şi pentru reprezentarea cu demnitate în Parlamentul European, pentru promovarea şi apărarea capitalului românesc şi a produselor româneşti. „Am votat la referendum pentru starea de normalitate, o justiţie independentă, pentru ca politicul să nu se mai bage niciodată în actul de justiţie. Am votat pentru viitorul copiilor noştri”, a spus Gheorghe Flutur.

 

 Ion Lungu a votat pentru o Europă mai puternică, iar la referendum pentru respectarea valorilor europene care înseamnă rămânerea României în UE

Primarul Ion Lungu a votat la secţia de votare nr. 7 din Suceava atât pentru Parlamentul European, cât şi la referendum. Primarul Sucevei a venit însoţit de soţia sa, dar şi de lideri liberali precum deputatul Ioan Bălan, viceprimarul Lucian Harşovschi. El a spus că a votat pentru o echipă de europarlamentari profesionişti care se vor bate pentru România şi pentru români. „Am dat votul astăzi pentru o Europă mai puternică, aşa cum ne dorim toţi cei care apreciem Europa”, a spus Lungu. Primarul Sucevei a mai votat şi la referendum pentru că acest referendum este, în final, tot despre Europa. „Respectarea valorilor europene înseamnă de fapt rămânerea noastră în Europa”, a spus primarul. Ion Lungu a făcut apel sucevenilor să vină în număr cât mai mare la vot pentru că într-o democraţie puterea este votul.

Deputatul PNL de Suceava Ioan Bălan a votat pentru continuarea parcursului european al României

 Deputatul PNL de Suceava Ioan Bălan a votat, duminică, la secţia de votare amenajată la Şcoala Nr. 2 atât pentru alegerile europarlamentare, cât şi pentru referendum. Bălan a fost însoţit de primarul Ion Lungu şi de viceprimarul Lucian Harşovschi şi a spus că a avut şansa să voteze cea mai bună echipă de europarlamentari. El a spus că europarlamentarii pentru care a votat nu vor dezamăgi, dar că vor face tot ceea ce va trebui ca România să aibă un parcurs european, intrarea în Spaţiul Schengen să se realizeze şi să nu se mai amâne de la un ciclu electoral la altul. Ioan Bălan a mai declarat că a votat la referendum pentru ca România să rămână o ţară europeană.

Deputatul ALDE de Suceava Alexandru Băişanu a votat pentru ca românii să se simtă europeni în adevăratul sens al cuvântului şi să fie protejaţi oriunde s-ar afla

 Vicepreşedintele ALDE, deputatul de Suceava Alexandru Băişanu, a votat la alegerile europarlamentare la secţia de votare amenajată la Colegiul Naţional „Petru Rareş” pentru ca românii să se simtă europeni. El a fost însoţit de consilieri locali ALDE şi a spus că a votat pentru România, a votat pentru Europa. „Am votat pentru ca România şi Europa să devină aceeaşi entitate. Am votat ca România să poată fi privită demnă în Uniunea Europeană”, a spus Băişanu. El a mai declarat că a votat împotriva dublului standard, împotriva celor care cred că în Europa mai există colonii şi imperii. „Am votat pentru ca românii să se simtă europeni în adevăratul sens al cuvântului, să fie protejaţi oriunde s-ar afla, fie în România, fie în Europa. Am votat pentru bunăstarea poporului român şi pentru viitorul copiilor noştri”, a spus Băişanu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: