Prefectura Suceava

Se lucrează în ritm accelerat pe DN 18 şi centura Sucevei

> Pe DN 18 se circulă pe asfalt pe cele două tronsoane aflate în modernizare

 Prefectura Suceava a anunţat, vineri, că pe DN 18, care se modernizează, se circulă pe asfalt pe ambele tronsoane cuprinse între Şesuri şi Iacobeni, respectiv Lot 3 şi Lot 4, restricţii de circulaţie fiind doar la nivelul celor 3 poduri la care încă se lucrează.

Managerul de proiect de la firma care execută lucrările de modernizare pe DN 18, ing. Vasile Strîmbeanu, precizează că la Lotul 4 s-a definitivat aşternerea stratului de legătură – binder –, iar în prezent s-a început cel de-al doilea strat de mixtură asfaltică, respectiv stratul de uzură.

Deşi condiţiile meteorologice din această primăvară nu au fost dintre cele mai prielnice pentru execuţia lucrărilor, ritmul va rămâne accelerat, în scopul respectării termenului contractual de finalizare – 31 august 2019, susţine Prefectura Suceava.

În ce priveşte tronsonul Şesuri – Cârlibaba, Lotul 3, acolo au fost realizate 95% din lucrări, urmând a fi executate marcajele şi semnalele rutiere.

De asemenea, pe acest tronson, antreprenorul – SC Autotehnorom – va urmări finalizarea acestor lucrări, cu respectarea termenului contractual, respectiv 30 iulie 2019, se mai arată în comunicat.

Totodată, Prefectura Suceava mai informează că pe şantierul rutei ocolitoare a Sucevei se lucrează în ritm accelerat, utilaje din eşalonul de reciclare folosite la lucrările pe DN18 fiind relocate acolo.

Sursa citată arată că au fost aduse pe şantierul variantei ocolitoare a Sucevei al doilea utilaj de forat şi a fost instalată a doua staţie de betoane, care va intra în producţie de săptămâna viitoare, după finalizarea testelor iniţiale. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: