„La taifas cu cariera”

Studenţii de la Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava au participat, marţi, 21 mai 2019, la evenimentul cu tema „La taifas cu cariera”.

La această activitate, grupurile de iniţiativă studenţească Administraţie Publică şi Poliţia Locală, coordonate de Centrul de Formare şi Cercetare în Administraţie Publică – CEFCAP, din cadrul Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative, s-au reunit la USV, în Sala Senatului.

Tematica programului a vizat provocările de pe piaţa muncii în mileniul 3 în lumea globalizării; planificarea şi dezvoltarea carierei în funcţia publică; dezvoltarea carierei studenţilor în funcţia publică europeană.

Evenimentul a fost organizat cu prilejul implementării proiectului cu titlul „Dezvoltăm idei noi pentru voi şi pentru noi – DIVON”, în valoare de 20.000 de lei, finanţat de către Casa de Cultură a Studenţilor din municipiul Suceava şi cofinanţat de către un colectiv de cadre didactice ale Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative, precum şi de către Asociaţia Lumen.

Studenţii au fost şi sunt consiliaţi la nivelul proiectului de către un colectiv de cadre didactice, membri ai CEFCAP din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava.

 Echipa de proiect a fost formată din studenţii de la programele de studii Administraţie Publică, Poliţie Locală şi Management şi Administraţie Europeană: Marinela Pentelescu – manager monitorizare şi evaluare, Andrei Malanciuc – responsabil logistic, financiar şi achiziţii, Mihaela-Brînduşa Şuhan – responsabil PR şi Ingrid-Roxana Roos – manager proiect. La dezvoltarea şi implementarea proiectului au contribuit şi alţi studenţi de la programele de studii Administraţie Publică şi Poliţie Locală. (CRISTINA ADELINA CIOBANU)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: