Johnny Depp o acuză pe Amber Heard că s-a prezentat în instanţă cu „vânătăi desenate”

Johnny Depp a acuzat-o pe cea de-a doua soţie a sa, Amber Heard, că s-a prezentat la tribunal cu „vânătăi desenate”, negând încă o dată acuzaţiile de abuz fizic formulate împotriva sa, într-o nouă serie de documente depuse în instanţă, informează Press Association. Actorii Johnny Depp şi Amber Heard s-au căsătorit în 2015, iar doi ani mai târziu au fost protagoniştii unui divorţ răsunător, fiecare dintre soţi acuzându-l pe celălalt de comiterea unor fapte violente.

După ce Amber Heard (cunoscută pentru rolul din filmul „Aquaman”) a publicat în decembrie 2018 un editorial în The Washington Post, în care s-a descris ca victimă a violenţei domestice, Johnny Depp i-a intentat un proces de calomnie, prin care a solicitat daune de 50 de milioane de dolari.

Amber Heard a solicitat unui judecător din Virginia să respingă acţiunea, demers care a atras o nouă reacţie din partea lui Johnny Depp „Nu am agresat-o niciodată de doamna Heard şi nicio altă femeie”, a spus actorul, care a acuzat-o apoi pe Amber Heard că ea a fost agresorul în relaţia lor.Ea a fost agresorul, iar eu am fost victima. În timp ce amesteca amfetamine obţinute pe bază de reţetă cu medicamente procurate fără reţetă şi cu alcool, doamna Heard a comis nenumărate acte de violenţă domestică împotriva mea, deseori în prezenţa unui martor, ceea ce în anumite cazuri mi-a provocat vătămări corporale grave”, a spus Johnny Depp.

În mai 2016, Amber Heard a obţinut un ordin de restricţie împotriva lui Johnny Depp, după ce l-a acuzat de abuzuri, fapte pe care actorul le-a negat.

Cuplul a ajuns la o înţelegere în afara instanţei în 2017, în urma căreia Amber Heard a donat suma de 7 milioane de dolari, obţinută prin acordul de divorţ, unor acţiuni caritabile.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: