Cătălin Nechifor alături de Gheorghe Flutur la Hora Bucovinei, manifestare pe care amândoi au organizat-o: 

Contează ce lăsăm după noi

> „Brânza n-are culoare politică, important cheag bun să fie“

Preşedintele Organizaţiei Suceava a Pro România, Cătălin Nechifor şi preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, au discutat, duminică, la Hora Bucovinei, manifestare iniţiată de Gheorghe Flutur în 2008 şi care a fost continuată de Cătălin Nechifor în perioada 2012-2016.

Nechifor a spus că s-a aflat la Hora Bucovinei 2019, alături de Gheorghe Flutur, cel care a iniţiat manifestarea în 2008 şi pe care el a continuat-o între anii 2012-2016. „Până la urmă contează ce lăsăm după noi şi m-am bucurat să le arăt asta şi lui Nicolae Bănicioiu şi Daniel Constantin. Brânza n-are culoare politică, important cheag bun să fie!” a transmis Nechifor.

El a arătat că fostul ministru al Agriculturii, Daniel Constantin şi fostul ministru al Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, s-au bucurat, duminică, la Hora Bucovinei de fiecare clipă pe care au petrecut-o între bucovinenii îmbrăcaţi în straie de sărbătoare.

Nechifor a felicitat atât organizatorii cât şi participanţii şi a remarcat că această zi a adus consens între partide, măcar în aparenţă, şi zâmbete pe chipurile oamenilor.

„O zi în care ne-am simţit cu toţii Pro Bucovina, o zi în care am fi vrut ca toţi românii să se simtă la fel: Pro Romania, Pro Europa – cu zâmbete, strângeri de mână şi linişte… Normalitate”, a transmis Nechifor pe pagina sa de socializare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: