Cajvana

Pârjol domolit cu greu

Pompierii militari ai Gărzii de Intervenţie Solca, împreună cu lucrătorii serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă Cajvana, Arbore şi Botoşana, au intervenit cu forţe sporite pe parcursul nopţii de sâmbătă spre duminică pentru a domoli un pârjol izbucnit în curtea unei gospodării particulare de pe raza oraşului Cajvana. Potrivit declaraţiilor obţinute de la slt. Alin Găleată, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava, nu mai puţin de şase autospeciale de stingere cu apă şi spumă au fost deplasate pentru localizarea şi lichidarea incendiului. La sosirea echipajelor, ardea acoperişul locuinţei, construit din lemn, cu învelitoare din şindrilă, cu pericol de propagare la întreaga construcţie şi la alte două case, aflate în imediata apropiere. După mai bine de 3 ore de luptă cu flăcările, incendiul a fost localizat după ce a ars acoperişul casei pe o suprafaţă de aproximativ 130 mp, degradându-se tavanul construcţiei pe o suprafaţă de 80 mp, bunurile casnice, aparate electrocasnice, obiecte de mobilier şi elemente de tâmplărie. De asemenea, la una dintre locuinţele învecinate s-au degradat aproximativ 60 mp din faţadă şi trei geamuri, iar la cea de-a doua casă învecinată s-au degradat 30 mp din faţadă, două uşi şi patru geamuri.

Cercetările efectuate ulterior au dus la concluzia că incendiul a izbucnit din podul locuinţei cuprinse de flăcări, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit produs la un cablu electric defect. Din fericire, nu s-au înregistrat victime omeneşti.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: