Keanu Reeves dezvăluie că a fost îndrăgostit de Sandra Bullock în timpul filmărilor la „Speed”

Keanu Reeves a dezvăluit că a fost îndrăgostit de colega sa din filmul „Speed”, Sandra Bullock, relatează UPI. Actorul în vârstă de 54 de ani a avut numai cuvinte la laudă la adresa Sandrei Bullock în cadrul emisiunii „The Ellen DeGeneres Show”, după ce actriţa a dezvăluit în decembrie, în aceeaşi emisiune, că a fost atrasă de Reeves în timpul filmărilor la „Speed”.

Keanu Reeves i-a spus gazdei emisiunii Ellen DeGeneres că nu a ştiut de sentimentele pe care Sandra Bullock le-a avut pentru el în timpul filmărilor pentru pelicula de mare succes din 1994. Reeves a afirmat că şi el a fost atras de Bullock. „Evident, Sandra nu ştia că aveam o pasiune pentru ea”, a spus Reeves. „Noi lucram împreună”, a afirmat actorul. „A fost drăguţ să merg la muncă. Adică, este o persoană şi o actriţă minunată”, a adăugat el.

Bullock şi-a dezvăluit pasiunea pentru Reeves în timpul emisiunii moderate de Ellen DeGeneres din 20 decembrie. „Mă gândesc la cât de dulce era Keanu Reeves şi cât de frumos era”, a spus actriţa.

Reeves joacă în noul film „John Wick: Capitolul 3 – Parabellum”, care a apărut recent în cinematografele din SUA. Bullock a apărut ultima dată în filmul Netflix „Bird Box”.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI