Keanu Reeves dezvăluie că a fost îndrăgostit de Sandra Bullock în timpul filmărilor la „Speed”

Keanu Reeves a dezvăluit că a fost îndrăgostit de colega sa din filmul „Speed”, Sandra Bullock, relatează UPI. Actorul în vârstă de 54 de ani a avut numai cuvinte la laudă la adresa Sandrei Bullock în cadrul emisiunii „The Ellen DeGeneres Show”, după ce actriţa a dezvăluit în decembrie, în aceeaşi emisiune, că a fost atrasă de Reeves în timpul filmărilor la „Speed”.

Keanu Reeves i-a spus gazdei emisiunii Ellen DeGeneres că nu a ştiut de sentimentele pe care Sandra Bullock le-a avut pentru el în timpul filmărilor pentru pelicula de mare succes din 1994. Reeves a afirmat că şi el a fost atras de Bullock. „Evident, Sandra nu ştia că aveam o pasiune pentru ea”, a spus Reeves. „Noi lucram împreună”, a afirmat actorul. „A fost drăguţ să merg la muncă. Adică, este o persoană şi o actriţă minunată”, a adăugat el.

Bullock şi-a dezvăluit pasiunea pentru Reeves în timpul emisiunii moderate de Ellen DeGeneres din 20 decembrie. „Mă gândesc la cât de dulce era Keanu Reeves şi cât de frumos era”, a spus actriţa.

Reeves joacă în noul film „John Wick: Capitolul 3 – Parabellum”, care a apărut recent în cinematografele din SUA. Bullock a apărut ultima dată în filmul Netflix „Bird Box”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: