CJ Suceava continuă asfaltările la drumurile judeţene

> Gheorghe Flutur: În pofida vremii nefavorabile, a crescut ritmul lucrărilor şi sunt deschise 21 de puncte de lucru inclusiv la Straja, Bilca – Rădăuţi, Udeşti – Ştirbăţ, Breaza – Moldova Suliţa sau Dorna Arini – Panaci

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, sâmbătă, că se continuă seria asfaltărilor la drumurile judeţene şi că, în pofida vremii nefavorabile, a crescut ritmul lucrărilor de la zi la zi, intervenindu-se până seara târziu, precum şi sâmbăta.

El a spus că la sfârşitul săptămânii trecute s-a intrat şi pe tronsonul de la Straja spre Brodina şi Ulma.

„Am început lucrările de aici pentru că aşa cum este legislaţia nu putem repara şi pe teritoriul oraşelor, la Vicovu de Sus, în acest caz, unde primăriile sunt cele care pot să le repare” a explicat preşedintele CJ Suceava.

Potrivit lui, în judeţ sunt deschise 21 puncte de lucru.

Astfel, potrivit lui, se plombează drumul Bilca – Frătăuţii Noi – Rădăuţi, care este puternic avariat.

„Este un drum care va fi modernizat, s-a scos la licitaţie pentru asfaltare. Până atunci se fac aceste lucrări de plombare” a spus Flutur.

El a mai declarat că se lucrează şi la o altă porţiune foarte afectată, tronsonul Udeşti – Ştirbăţ.

Totodată, în zona de munte se lucrează la Moldoviţa, pe tronsoanele Breaza – Moldova Suliţa şi Dorna Arini – Şaru Dornei – Panaci.

„Urmează să intervenim la toate drumurile care au mai rămas de reparat astfel încât, în pofida vremii care nu ne-a ajutat în această primăvară, să aducem în perioada următoare toate drumurile judeţene la starea normală” a declarat preşedintele Consiliului Judeţean. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: