Începe admiterea în Colegiul Naţional Militar „Ştefan cel Mare”

Astăzi, la Colegiul Naţional Militar „Ştefan cel Mare” se va desfăşura prima etapă a concursului de admitere pentru anul şcolar 2019-2020.

„Timp de 3 ore, cei 536 de candidaţi vor răspunde în scris la un test grilă, comun pentru disciplinele limba şi literatura română şi matematică. Evaluarea cunoştinţelor se va face în prezenţa candidatului şi a doi martori dintre ceilalţi candidaţi. Testul grilă are caracter eliminatoriu, fiind admişi doar elevii care obţin cel puţin nota 6,00, nota de la test având o pondere de 70% în media finală de admitere. Rezultatele definitive ale admiterii în colegiu vor fi cunoscute la începutul lunii iulie, după examenele naţionale ale absolvenţilor de gimnaziu, când vom asista la o ierarhizare a candidaţilor, după mediile finale de admitere pentru cele 120 de locuri aprobate pentru Colegiul Naţional Militar «Ştefan cel Mare»” aflăm dintr-un comunicat al instituţiei de învăţământ.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: