Festivalul Luminii la Fălticeni

Grupul Local de Tineret „Aripi în Europa” din Fălticeni organizează vineri, 17 mai, între orele 18 – 23, în parcul Prefecturii din vecinătatea Muzeului de Artă „Ion Irimescu”, Festivalul Luminii, ediţia a III-a.

„Toate luminile folosite vor pune locaţia aleasă pentru acest eveniment într-o lumină cu totul specială. Pentru noi, acest eveniment este unul din modurile prin care putem să aducem recunoştinţă comunităţii pentru sprijinul care ni-l oferă, fiind un proiect în care se implică activ toţi membrii Grupul Local de Tineret «Aripi în Europa» şi voluntari de toate vârstele.

Vă invităm vineri seara să vă puneţi câte o dorinţă alături de noi. Toţi fălticenenii sunt bineveniţi şi nu este nevoie să plătească nimic, doar să se simtă bine alături de noi şi împreună să colorăm parcul cu lumini şi bucurie.

În cadrul evenimentului va avea loc şi un schimb de cărţi inedit. Trebuie să vii cu o carte împachetată şi să scrii trei caracteristici ale volumului respectiv, iar în schimbul cărţii tale vei putea alege alta în funcţie de tipul de lectură care te pasionează. Cărţile din pachet trebuie să fie într-o stare bună, să nu fie deteriorate sau cu pagini lipsă” ne-au transmis organizatorii din cadrul Grupului Local de Tineret „Aripi în Europa”.

În cadrul evenimentului toţi participanţii vor avea propria lampă sau lumânare, acestea urmând a fi aprinse în cadrul jocurilor de lumini şi umbre propuse de tineri pentru a le oferi fălticenenilor ocazia „să redescopere frumuseţea lucrurilor mărunte şi a aduce zâmbete într-o seară care are menirea de a ne scoate din rutină”.

Festivalul Luminii este organizat în fiecare an în mai multe locaţii din România, cu scopul de a crea un spaţiu de deconectare a participanţilor de la agitaţia vieţii de zi cu zi.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: