Dibuit transportând, în plus, 3 mc lemn răşinoase

 Poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Marginea au oprit pentru control – miercuri, 15.05.2019, ora 16.30, pe DN 17A din comuna Marginea – autoutilitara condusă de un bărbat de 39 de ani, din comuna Bilca, administrator al unei societăţi comerciale cu sediul în comuna Bilca, care transporta material lemnos şi care a prezentat pentru control două avize de însoţire primare.

„Întrucât existau suspiciuni cu privire la cantitatea de material lemnos înscrisă într-unul dintre avize, s-a solicitat sprijinul specialiştilor silvici care au inventariat materialul lemnos, rezultând cantitatea de 22,67 mc lemn răşinoase, cu un plus de 3 mc faţă de cantitatea înscrisă în aviz.”

Aflăm că în cauză s-a dispus sancţionarea contravenţională a societăţii comerciale pentru încălcarea Legii 171/2010, iar materialul lemnos a fost confiscat şi predat în custodie Ocolului Silvic Marginea. (D.L.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: