ASSIST Software susţine performanţa suceveanului Andrei Gafiţa, campionul naţional al României la marş

Andrei Gafiţa, tânărul atlet de doar 22 de ani care s-a făcut remarcat de-a lungul timpului prin rezultatele sportive excelente, beneficiază, începând cu anul 2019, de sprijinul companiei sucevene ASSIST Software. Aceasta a devenit partenerul oficial al sportivului, susţinând visul lui de a participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020. În drumul său spre succes, Andrei primeşte o bursă lunară de excelenţă şi sprijin în participarea la toate competiţiile naţionale şi internaţionale. De altfel, pe 19 mai 2019, Andrei Gafiţa va reprezenta România la Cupa Europei la Marş, în Lituania.

 Cu o experienţă de peste 11 ani la marş sportiv şi o listă lungă de premii câştigate, Andrei Gafiţa deţine titlul de campion naţional la marş, la probele de 20 km şi 50 km, având adunate, până la momentul actual, 21 de medalii de aur de la competiţiile naţionale şi trei medalii de aur de la cele internaţionale. Totodată, acesta se mândreşte cu deţinerea recordului naţional din 2015 la 10 km marş şi cu participarea sa la Campionatele Mondiale, la Campionatele Europene şi la Jocurile Francofone.

ASSIST Software sprijină activ comunitatea locală, asumându-şi cu pasiune responsabilitatea de a răsplăti şi a promova cât mai mult talentul autohton.

Parteneriatul dintre Andrei Gafiţa şi ASSIST Software a dus la publicarea unui videoclip de promovare a poveştii atletului sucevean, care, dincolo de emoţiile transmise, evidenţiază pasiunea şi efortul continuu de care este nevoie în drumul spre atingerea unui vis.

„De când eram mic, visam să ajung sportiv de performanţă. Am început să fac atletism de când aveam 11 ani. Marşul este o alergare strictă, în care eşti obligat să îţi foloseşti tot corpul. M-am obişnuit să alerg aşa zeci de kilometri în fiecare zi, sute pe lună şi mii de kilometri pe an. Am trecut peste momentele grele şi am continuat să visez. Fiecare victorie are în spate ore nenumărate de antrenament, dedicare şi efort. Când am simţit că nu mai pot, mi-am regăsit liniştea acasă, în Bucovina – locul unde m-am născut şi care îmi dă putere. Putere şi încredere că voi ajunge să îmi trăiesc visul – să port tricolorul României la Jocurile Olimpice din Tokyo, în anul 2020” spune Andrei Gafiţa, în videoclipul lansat în colaborare cu ASSIST Software.

Echipa ASSIST Software este deja cunoscută pentru promovarea mişcării şi în general, abordarea unui stil de viaţă sănătos. Cultura companiei se bazează pe nevoile şi dorinţele angajaţilor, aceştia fiind în permanenţă încurajaţi să-şi găsească un echilibru între orele de muncă petrecute la birou şi activităţile fizice, atât de importante. Un exemplu demn de amintit este ASSIST Biking Club care, de-a lungul timpului, a dus numele companiei mai departe prin participarea activă la o multitudine de competiţii locale şi naţionale sau prin implicarea în evenimente caritabile.

Activitatea lui Andrei Gafiţa poate fi urmărită pe pagina lui oficială de Facebook. https://www.facebook.com/AndreiGafita.I/ (Comunicat de presă)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: