Se aşteaptă o participare mai numeroasă la „Spartachiada profesorilor” din 2019

În perioada 27-29 iunie a.c. se va desfăşura ediţia a VII-a a evenimentului sportiv denumit „Spartachiada profesorilor” organizat de Alianţa Sindicatelor din Învăţământ Suceava (ASIS). Conducerea Alianţei – Giani Leonte (preşedinte) şi Dumitru Irimia (vicepreşedinte) – au făcut deja vâlvă în jurul manifestării ce va să vină. Au trimis invitaţii pe la toate organizaţiile sindicale din ţară, dar şi din Bulgaria, Republica Moldova şi Ucraina. Mai mult, cei doi au făcut şi o vizită la Chişinău, unde s-au întâlnit cu directorul Liceului „Ştefan cel Mare” din capitala Basarabiei, dar şi cu vicepreşedintele Organizaţiei Sindicatelor din Învăţământ din zonă.

„La ora aceasta centralizăm numărul de participanţi pe discipline sportive. Vorbind totuşi cu mai multe persoane, am simţit că anul acesta va fi o participare mai numeroasă decât în ediţiile trecute din partea tuturor delegaţiilor. Oricum, prin manifestarea aceasta dorim să unim prin sport toţi românii atât din ţară cât şi din provinciile de peste hotare” a declarat Giani Leonte.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI