Rugbi, juniori Under 17

RC Gura Humorului, din nou în top la capitolul juvenil

Echipa de rugbi juniori sub 17 ani a Clubului RC Gura Humorului este la trei etape de câştigarea unui nou titlu de campioană a României, după cele câştigate în ultimele două sezoane la juniori sub 15 şi 16 ani.

În etapa cu numărul 15 din campionatul naţional, elevii antrenorului Andrei Varvaroi au reuşit să se impună pe terenul uneia din contracandidatele la locul I, C.N.A.V. – CS Dinamo Bucureşti, cu scorul de 15–8. Gazdele au reuşit un eseu netransformat, iar până la pauză, humorenii au egalat cu un eseu al lui Bandol şi au condus cu 8–5 după o lovitură de pedeapsă transformată la beţe de la aproximativ 40 de metri. CSŞ Gura Humorului şi-a mărit avantajul în prima fază a reprizei secunde, când a recuperat mingea după repunere prin Gârda şi când, după mai multe pase succesive, Sidpu a marcat eseul, transformarea fiind fructificată de Alin Conache.

„A fost un joc destul de slab pentru echipa noastră, care a greşit mult, probabil şi sub presiunea rezultatului, meciul fiind decisiv pentru titlul de campioni naţionali. Până la urmă este bine că reuşim să câştigăm şi când jucăm modest şi cel mai important că suntem în faţa unui nou titlu de campioni ai României”, a explicat antrenorul humorenilor, Andrei Varvaroi.

CSŞ Gura Humorului a început partida de la Bucureşti în formula: Davidoiu, Vasilovici, Bârsan, Cătună (căpitan), Tucacliuc, Limbpsu, Cojocariu, Sidău, Gârda, Conache, Antonesi, Nichitean, Cioltan, Barău şi Bandol. Pe parcursul meciului au mai intrat în teren şi Legean şi Mureşan, pe bancă fiind şi Floriştean, Mircea şi Alexandru Ursache, Bivol, Cuciureanu şi Daraban.

Din acest campionat mai sunt de disputat 3 etape, iar humorenii mai au două partide, acasă cu Baia Mare şi la Cleopatra Mamaia, iar în ultima vor sta. Chiar dacă pierd ambele partide, elevii lui Andrei Varvaroi nu mai au cum să rateze titlul de campioni naţionali şi asta deoarece au un avans de 17 puncte faţă de locul 2 şi 21 de puncte faţă de locurile 3 şi 4, unde se află două echipe ce mai au trei meciuri de disputat şi pot să facă maxim 15 puncte.

Etapa a 15-a

C.N.A.V – CS Dinamo – CSŞ Gura Humorului         8–15

ACSOV Pantelimon – CSM Bucureşti            10–7

CTTV Galaţi – C.T. Dinicu Golescu             0–74

CSŞ 2 Baia Mare şi CS Cleopatra Mamaia au stat în această rundă

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI