Ioan Bălan:

Pentru prima dată PNL este în poziţia să învingă PSD în alegeri

> Este o realitate pentru că este o dorinţă naţională de schimbare

Vicepreşedintele regional al PNL, deputatul de Suceava Ioan Bălan, a declarat, miercuri, că la alegerile europarlamentare din 26 mai se conturează pentru prima dată o victorie a PNL în faţa PSD, subliniind că se observă la nivel naţional o dorinţă mare de schimbare.

Bălan a spus într-o conferinţă de presă că la alegerile din 26 mai există o componentă europeană, iar cetăţenii au înţeles ce poate face Bruxelles pentru fiecare judeţ în parte şi că, din discuţiile cu cetăţenii, aceştia şi-au canalizat cerinţele în această zonă.

El a remarcat că foarte mulţi dintre cei cu care a discutat au arătat că subvenţia pe care o acordă UE pentru zona agricolă este destul de mică şi cerinţa tuturor este să fie în media europeană, subliniind că aceasta este o obligaţie pentru cei care vor deveni europarlamentari din partea PNL.

Bălan a mai spus că PNL are o echipă destul de puternică de candidaţi pentru alegerile europarlamentare şi că este pentru prima dată când PNL este în poziţia în care să învingă PSD.

„Este o realitate. Realitatea asta are în spate şi o dorinţă naţională de schimbare. Lucrul acesta se va vedea şi după 26 mai” a spus Bălan.

El a subliniat că a văzut, la Suceava, la mintingul PNL, determinarea cu care cetăţeni din tot judeţul începând din Vatra Dornei şi până la Dolhasca au venit pe o vreme rea, la 3 grade Celsius, cu ploaie, aproape lapoviţă şi au stat în număr de mii şi au încurajat PNL.

Bălan a comparat mitingurile organizate de PNL unde cetăţenii sunt receptivi la propunerile echipei liberale cu cele organizate de PSD unde liderii social-democraţi sunt huiduiţi, iar de la tribună se transmit numai lozinci.

„Speranţa noastră este că cetăţenii vor veni în număr mare la vot şi în 26 mai vom face diferenţa” a conchis Ioan Bălan. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: