Deputatul PSD Alexandru Rădulescu:

Legea lui Ioan Bălan privind amplasarea radarelor doar la vedere şi pe maşini inscripţionate ale Poliţiei Rutiere a trecut cu votul masiv al deputaţilor PSD

Ar fi fost normal să aducă mulţumiri deputaţilor PSD, în primul rând celor suceveni, care au votat iniţiativa dumnealui într-un gest de normalitate a activităţii politice

 Deputatul PSD de Suceava Alexandru Rădulescu a apreciat, marţi, că deputatul PNL Ioan Bălan, care a iniţiat legea privind modul în care se amplasează radarele, ar fi trebuit să mulţumească deputaţilor PSD care i-au susţinut iniţiativa legislativă într-un gest de normalitate a activităţii politice.

„Astăzi,14.05.2019, în Camera Deputaţilor, aşa cum s-a grăbit să anunţe un coleg deputat liberal, s-a adoptat o lege importantă referitoare la circulaţia pe drumurile publice. Această lege stipulează faptul că dispozitivele destinate măsurării vitezei vor fi instalate exclusiv pe autoturismele ce poartă însemnele Poliţiei Rutiere” arată deputatul Alexandru Rădulescu.

Deputatul PSD arată că Ioan Bălan are tot dreptul să se mândrească cu apariţia acestei legi pentru că, într-adevăr, este unul dintre iniţiatori.

„Aşa cum afirmă şi dumnealui, adoptarea acestei legi (cu 186 de voturi pentru, 21 de voturi împotrivă şi şase abţineri) este un semn de normalitate. Însă normalitatea unei comunicări politice decente l-ar fi obligat să-şi înceapă comunicatul cu mulţumiri aduse colegilor deputaţi din PSD şi în primul rând colegilor deputaţi social-democraţi suceveni care au votat în favoarea iniţiativei dumnealui într-un gest de normalitate a activităţii politice. Şi fac această afirmaţie deoarece, dintre cei 186 de deputaţi care au votat pentru această lege, 110 au fost de la PSD, doar 34 de la PNL (din totalul de 68 de colegi ai dumnealui), iar restul de la celelalte partide politice. Menţionez că deputaţii USR au votat împotriva acestei legi care într-adevăr instalează o stare de normalitate” a precizat Alexandru Rădulescu.

Deputatul social-democrat sucevean consideră că, prin votul dat pentru această propunere legislativă, deputaţii social-democraţi demonstrează încă odată că, atunci când este vorba de interesele românilor, reuşesc să depăşească „orgolii meschine de interes partinic”. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: