Focuri de armă s-au tras şi la Lupcina

> Un bărbat a abandonat maşina ticsită cu ţigări de contrabandă şi a reuşit să scape

Unui contrabandist surprins în toiul activităţii ilicite nu i-a păsat de valoarea mărfii abandonate, reuşind astfel să scape după ce, la vederea poliţiştilor de frontieră, a lăsat totul baltă şi a rupt-o la fugă. S-a întâmplat marţi, în jurul orei 20.20, spun poliţiştii de frontieră. Un echipaj al Sectorului PF Brodina a observat în apropierea frontierei de stat, pe raza localităţii Lupcina, un autoturism de teren marca Mitsubishi Shogun. Şoferul acestuia nu a stat pe gânduri şi a abandonat maşina, fugind în zona împădurită. „Imediat, lucrătorii noştri au acţionat pentru reţinerea persoanei în cauză efectuând somaţiile legale prin voce, însă aceasta nu s-a supus, fapt pentru care au fost executate trei focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale, nereuşindu-se reţinerea bărbatului care s-a făcut nevăzut printre copaci” ne-a declarat comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, purtătorul de cuvânt al STPF Suceava.

Contrabandistul a scăpat, dar în autoturismul de teren, înmatriculat în Marea Britanie, au fost descoperite mai multe colete cu ţigări de provenienţă ucraineană în valoare totală de peste 170.000 lei. Acestea au fost ridicate în vederea confiscării, autovehiculul a fost indisponibilizat la sediul sectorului, iar în continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă, încercându-se identificarea persoanei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: