Atletism

Campionatul Balcanic de Alergare Montană, din nou la Câmpulung Moldovenesc

Municipiul Câmpulung Moldovenesc va găzdui, sâmbătă, Campionatul Balcanic de Alergare Montană. Cu acest prilej, vor fi prezenţi în judeţul Suceava atleţi din şapte ţări, este vorba de Turcia, Bulgaria, Serbia, Slovenia, Israel, Ucraina şi România. Startul va fi dat la ora 10.30, de pe platoul din centrul oraşului, linia de finiş fiind trasată în zona staţiei salvamont.

„Sunt foarte bucuroasă că am primit organizarea unei competiţii internaţionale atât de importante, acest lucru fiind posibil ca urmare a muncii depuse şi a rezultatelor obţinute de atleţii din Câmpulung Moldovenesc în ultima perioadă. De asemenea, Federaţia Română de Atletism n-a ezitat să ne încredinţeze Balcaniada de Alergare Montană datorită modului ireproşabil în care am organizat în trecut diferite concursuri naţionale. Bineînţeles, acest lucru nu ar fost posibil fără sprijinul primit din partea membrilor Consiliului Local Câmpulung Moldovenesc şi a primarului Mihăiţă Negură, cărora dorim să le mulţumim pentru implicare”, a declarat preşedinta Comitetului de Organizare, Erzilia Ţâmpău, care îndeplineşte şi funcţia de directoare de concurs.

Şeful delegaţiei României este tot un sucevean, Silviu Casandra, din lotul de sportivi care va reprezenta ţara noastră la acest concurs făcând parte, printre alţii, atleţii Mihaela Bodnariu şi Marius Sorin Turcu, de la CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc, Angela Olenici, de la LPS Suceava, Andrei Ihnatiuc, de la CSS Rădăuţi, şi dublul campion european Gabriel Bularda, dornean la origine, care este legitimat în prezent la Ştiinţa Bucureşti.

„Ne aşteptăm la o comportare bună a atleţilor tricolori, mai ales că întrecerea de la Câmpulung Moldovenesc reprezintă principalul criteriu de selecţie pentru Campionatul European de Alergare Montană, care se va desfăşura în Elveţia, în data de 7 iulie”, a precizat Silviu Casandra.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: