Salonul literaturii române din Bucovina, ediţia 2019

Cea de-a XVI-a ediţie a Salonului literaturii române din Bucovina se desfăşoară vineri, 17 mai, cu începere de la ora 11, în Sala de Artă „Elena Greculesi” a Bibliotecii Bucovinei „I.G. Sbiera”, manifestarea urmând a fi moderată de scriitorul Alexandru Ovidiu Vintilă.

Ediţia din acest an, dedicată omului de cultură George Muntean (1932 – 2004), va mai cuprinde lansări de carte – „I.G. Sbiera. Album de familie” de Elena Pintilei; „Ascultă glasul meu” de Susana Tamaro, traducere de Doina Cernica şi Elena Caraboi; „Perlele sufletului” de Ana Maria Halupneac – urmate de un recital de muzică şi poezie.

Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean Suceava, Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera” Suceava, în colaborare cu Societatea Scriitorilor Bucovineni şi Alexandria Librării Suceava. (L.D.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: