Flash

S-auzi şi să nu crezi. Unde ajunge nesimţirea în campania electorală. Madam fosta ministresă Rovana Plumb care se vrea acum euroşparlamentar declară cu fermitate patriotică şi revoluţionară cum că „prin Programul de Guvernare creat de preşedintele Liviu Dragnea, am majorat salariul minim şi avem creştere economică record. În Germania fermierii se plâng că muncitorii români nu mai vor să lucreze sezonier la ei. Ştiţi de ce? Pentru că astăzi există mai multe locuri de muncă în România. Azi, există salarii mai mari în România. Azi, muncitorii au drepturi în România şi sunt trataţi cu demnitate! Azi, economia României funcţionează!”. Hai sictir, cucoană. Chiar subsemnatul ştie câţi stau la coadă să meargă la muncă peste hotare. Sau câţi îşi plâng de milă că li s-a mărit salariul şi li s-au majorat taxele şi impozitele. Şi apropo de drepturi. De ce sunt o mulţime de muncitori nemulţumiţi de la mai multe companii mari din ţară? De bine ce le merge. Au dreptul să protesteze şi atât, că în rest… Cât priveşte salariile mărite ai făcut vreo tură prin pieţe, şi nu doar, ca să vezi preţurile? Vrăjeala cu funcţionarea economiei artificiale nu mai ţine. Că sunt bugetari care câştigă  într-o lună cât un amărăştean într-un an e altă poveste. Mai uită-te în jur ca să nu te-njur. (COSMIN LEAHU)

Print Friendly, PDF & Email

Un comentariu

 1. Cosmin_Gută says:

  Intre noi fie vorba,faptul că vă considerați – din motive care-mi scapă – jurnalist,ba chiar și un fel de veghetor asupra limbii române în spațiul public,deci chestiile astea nu vă conferă deloc vreo dispensa de bunsimț,până la punctul în care să insultați, în maniera pe care o faceți, o femeie care a fost și este cu adevărat un model de comportament în funcțiile publice pe care le-a deținut sau le deține. „Hai sictir”,de exemplu,se spune pe nepișate între alcoolicii anonimi,pe fond de mahmureală și lipsă cronică de cash pentru echilibrarea umorilor in lupta cu inamicul lichid.
  Pentru că iată până unde poate merge nu mârlănia ci propensiunea spre crimă a statului paralel mafiot (mai mult sau mai puțin…) ,cu atitudinea față de niște doamne curajoase ,cam pe când koioșii ,și anume cei cu trei perechi, sunt, fie bine plasați în PDL,pe la diferite hop-țup-țopârlăneli,fie prin subteranele pardosite cu absolvenți de liceu prin ordin de zi pe unitate,buhaiții,crăcănații,negustorii de mici,pădurarii,cei cu derogări la studii și la funcții,cu batalamale ieșite pe dedesubt în adunări miorlăite în care se invocă dumnezei și sfinți cu grade ,eventual „în rezervă” (desigur nu este cazul dumitale,pleava nu se pune la producția de lapte)
  https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/exclusiv-doina-pana-fost-ministru-psd-eram-intoxicata-cu-mercur-in-concentratie-mare-1128026
  Deci iată cam ce fac ai voștri cu doamnele,le omoară,aicea nu este vorba deloc de anumite asocieri și interese cărora domna Pană le spune „mafia lemnului” ,deci nu tu Schweighofer,nu tu Egger,nu tu rezervațiile pedelist paramilitare din județele Alba și Suceava,nu tu interese ale unor structuri care nu ezită sa omoare oameni,nu,nici vorbă! Aici este vorba despre „ministreasa”,despre „madam”,despre „hai sictir”!
  Ca să nu uităm că și alte doamne curajoase,doamna Pivniceru ,de exemplu,despre care sunt sigur că nu întrunește cumulativ condițiile exigente ale etaloanelor și standardelor dvs. deoarece nu a făcut cinste niciodată și nici nu are look-ul unei binecunoscute doamne,mai kurvană,așa,de kior,deci și doamna care acuma este la CCR a fost cât pe ce să muște din țărână,i-au arajat mașina,frânele,mai sunt cazuri și loco,aici,pe lângă cârciumile duioase unde clociți dvs. flash-urile mârlănești,tot cu frâne lucrate,cu accidente,boli,radiații,cu emanați de pe Zamca și de pe strda Gh.Doja,doctori în management precum și în altele,negustori de muștar,de rahat pe băț,lopătari,guriști, diseuze,diseuzi,mârlani,mitocani plasați în partea cea bună a spectrului politic,tocmegi complexați,profesoare la facultatea de clătite industriale,lumea bună,aristocrația de kkt negru a dreptei frecventabile,precum și reprezntanții lor,ca un fel de soviete care stabilesc ce miniștri trebuie asasinați,băgați în pușcărie ,ca să nu ne deranjeze la belit pădurea.Iar ce rămâne să belim noi,după cum se și vede.
  Mai sunt în țară cazuri de avocate curajoase,alți foști miniștri,până si domna Bica din Costa Rica a fost bătută științific ca să asta,cum ar zice tablagiul Ponta .
  Numai aparent lumea nu știe,analizele toxicologice ale doamnei Pană trebuie combinate cu cele ale urmelor identic naturale din zâmbetul iezuit al domnului Schweighofer,al slugilor sale,precum și al slugilor slugilor sale,drogate sau mangă. Toate la timpul lor.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: