Până la 5 mai, interval în care activitatea Secţiei de Pediatrie Rădăuţi este suspendată

Copiii bolnavi din zona Rădăuţi se pot adresa unor centre de permanenţă

Directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, medicul Liliana Ioana Grădinariu, a informat, miercuri, într-un comunicat de presă, că avându-se în vedere situaţia creată prin suspendarea activităţii Secţiei de Pediatrie şi implicit a liniei de gardă de pediatrie din cadrul Spitalului Municipal Rădăuţi, copiii bolnavi din zona Rădăuţi se pot adresa centrelor de permanenţă din teritoriu în perioada 24 aprilie – 5 mai 2019.

Reamintim că Secţia de Pediatrie a Spitalului Municipal Rădăuţi este închisă în perioada 19 aprilie – 5 mai, întrucât cei doi medici pediatri titulari, angajaţi cu contract de muncă, se află în concediu de odihnă. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: