În perioada sărbătorilor pascale

Traficul rutier din judeţ va fi supravegheat din elicopter

 > În zilele de 26 şi 28 aprilie, dar şi în cea 1 Mai, un elicopter al MAI va survola zonele aglomerate din trei judeţe, respectiv din Suceava, Neamţ şi Iaşi

 În toată perioada premergătoare şi pe durata sărbătorilor pascale, dar şi a zilei libere de 1 Mai, lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava vor fi mobilizaţi în vederea îndeplinirii misiunilor specifice, a anunţat ieri, într-o conferinţă de presă, prefectul Mirela Adomnicăi, insistând, însă, pe aspectele de circulaţie rutieră. Ţinând cont de afluxul ridicat de turişti care vor vizita judeţul, şeful serviciilor desconcentrate ale ministerelor a anunţat că zonele critice din punct de vedere al traficului vor fi monitorizate pe cale aeriană. „Având în vedere specificul turistic al Sucevei, în această perioadă, în judeţ vor fi foarte mulţi turişti, ceea ce creează o suplimentare în trafic şi un risc de apariţie a ambuteiajelor. În primul rând, pe lângă acţiunile obişnuite pe care IPJ le întreprinde pentru siguranţă rutieră, avem prevăzut suplimentat, pentru 3 zile, şi un sistem de monitorizare aeriană” a spus reprezentatul Guvernului în teritoriu.

Astfel, în zilele de 26 şi 28 aprilie, dar şi în cea de 1 Mai, un elicopter din cadrul Ministerului Afacerilor Interne va survola zonele aglomerate din trei judeţe, respectiv din Suceava, Neamţ şi Iaşi.

Prefectul Mirela Adomnicăi a mai precizat că, pe lângă aceasta, echipaje suplimentare de poliţişti rutieri vor fi prezente în punctele sensibile de pe DN 17, în special în intersecţii, în care se va acţiona pentru fluidizarea traficului. Totodată, suplimentări vor fi operate şi DN 2E, în special dinspre Păltinoasa spre Fălticeni, „un drum naţional pe care au avut loc mai multe accidente”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: