Prefectura Suceava:

Termene în iunie şi iulie pentru susţinerea examenului pentru permisul auto în municipiul Suceava şi septembrie în Fălticeni, Rădăuţi şi Câmpulung Moldovenesc

> La programările pentru înmatriculări auto se aşteaptă 20 de zile

Prefectul de Suceava, Mirela Adomnicăi, a prezentat, marţi, situaţia programărilor la Serviciul de Înmatriculări şi Permise Auto, subliniind că s-a reuşit reducerea decalajului de circa 6 luni la înmatriculările definitive la circa 20 de zile.

Ea a spus într-o conferinţă de presă că, în acest an, ultima zi lucrătoare înaintea vacanţei de Paşte pentru Serviciul Înmatriculări şi Permise Auto şi pentru Serviciul Paşapoarte este 25 aprilie, iar prima zi lucrătoare va fi 2 mai.

Mirela Adomnicăi a arătat că în ceea ce priveşte programările la Serviciul de Înmatriculări s-a reuşit reducerea decalajului de circa 6 luni, în special la înmatriculările definitive.

Potrivit prefectului, în prezent, pentru operaţiunile care au în vedere înregistrarea dosarelor de examinare, preschimbare de permis, autorizare provizorie, radierea vehiculului, obţinerea duplicatului după permisul auto sau după certificatul de înmatriculare au prima zi liberă pentru programare 2 mai.

„De regulă, am reuşit să ajungem la un ritm de programare de pe o zi pe alta” a spus Adomnicăi.

În ceea ce priveşte transcrierile de vehicule şi înmatricularea vehiculelor, prima zi de programare este data de 13 mai, ceea ce înseamnă că s-a ajuns la un interval de 20 de zile de programare pentru aceste operaţiuni, a subliniat Mirela Adomnicăi.

Ea a mai arătat că la examinările pentru obţinerea permisului de conducere la categoria B, prima zi liberă pentru programare este 21 iunie pentru cei care susţin examenul în municipiul Suceava şi începutul lunii septembrie pentru cei care susţin examenul în Fălticeni, Rădăuţi şi Câmpulung Moldovenesc.

Totodată, în ceea ce priveşte celelalte categorii, disponibil de programare este începutul lunii iulie pentru susţinerea probei practice în Suceava şi luna septembrie pentru celelalte trei locaţii.

Mirela Adomnicăi a menţionat că la Serviciul Paşapoarte programările online se vor face începând cu 6 mai, iar în fiecare zi se eliberează între 160 şi 180 de bilete de ordine.

„Lucrăm la capacitatea maximă cu toate cele cinci staţii” a spus prefectul. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: