Pentru cei care doresc să alerge

Stadionul Areni, deschis până la ora 21

Viceprimarul Marian Andronache a anunţat că, începând cu data de 1 mai a.c., se modifică programul de alergare pentru public pe pista stadionului Areni.

Astfel, pentru sucevenii care doresc să facă mişcare în aer liber, stadionul este disponibil zilnic, de luni până sâmbătă, în intervalul orar 8 – 21.

„Pe perioada competiţiilor şi în ziua de duminică, pista nu este accesibilă publicului” a precizat viceprimarul Marian Andronache.

Sucevenii trebuie să respecte regulamentul şi să nu calce pe gazon, să nu intre pe pista de alergare atunci când sportivii au program de antrenamente sau când zgura este udă. Totodată, este interzisă intrarea pe pista de alergare cu role, biciclete sau alte mijloace de transport. (M.T.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: