Marian Andronache:

Pentru ca opoziţia să învingă PSD, ar trebui să ia exemplul lui Traian Băsescu

> Destinul său politic a fost de a se lupta mereu cu PSD-iştii, de a-i învinge şi de a-i trimite în opoziţie

Vicepreşedintele PMP, Marian Andronache, viceprimar al Sucevei, lider al organizaţiei judeţene şi candidat în alegerile europarlamentare, a declarat, luni, după lansarea candidaţilor şi a programului politic pentru alegerile europarlamentare a Partidului Mişcarea Populară (PMP), că această formaţiune are cea mai bună listă de candidaţi, fiind deschisă de Traian Băsescu, al cărui destin politic a fost să învingă permanent PSD în alegeri.

Evenimentul de lansare s-a desfăşurat la Romexpo, în prezenţa a peste 7000 de membri ai partidului.

Potrivit lui Andronache, PMP are cea mai bună listă dintre toate partidele înscrise în competiţia electorală pentru alegerile europarlamentare.

El a explicat că preşedintele Traian Băsescu, cel care deschide lista, are cea mai mare experienţă dintre toţi candidaţii înscrişi în competiţie.

„Comparaţi-i pe Traian Băsescu şi pe ceilalţi deschizători de listă: diferenţa privind influenţa şi capacitatea de reprezentare este de la cer la pământ” a spus liderul PMP Suceava.

Totodată, Marian Andronache a spus că PMP este singurul partid care încearcă să le explice românilor ce înseamnă Uniunea Europeană, care sunt beneficiile apartenenţei la UE, dar şi ce putem face ca Uniunea să progreseze în direcţia pe care ne-o dorim.

„Toate celelalte partide politice, indiferent că sunt din arcul guvernamental sau din zona PNL şi USR – PLUS, ocolesc continuu temele europene, concentrându-se pe subiecte politice interne în speranţa că aşa vor câştiga voturi” a arătat Andronache.

El consideră că PMP este singurul partid care are un obiectiv naţional asumat în Parlamentul European, Unirea cu Basarabia, care se poate produce fie printr-o decizie politică a celor două ţări, fie prin sprijinul constant pentru ca Republica Moldova să reia procesul de aderare la UE.

„Dacă opoziţia doreşte să învingă PSD, atunci ar trebui să-l ia exemplu pe preşedintele Băsescu. Destinul său politic a fost de a se lupta mereu cu PSD-iştii, de a-i învinge şi de a-i trimite în opoziţie. În cei 10 ani de mandat ai preşedintelui Băsescu, PSD a stat mai mult de 7 ani în opoziţie” a conchis Marian Andronache. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: