Semnal

Noi doar atât am putut face azi

În perioada 23–25 aprilie, voluntarii Crucii Roşii Vatra Dornei, Salvamont Vatra Dornei şi VDT (Vatra Dornei Tineret) vor distribui pachete cu alimente neperisabile pentru peste 240 de persoane aflate în dificultate în cadrul campaniei „De Paşte fii prietenul unui necunoscut!”.

90% din pachete vor fi distribuite de voluntari direct la domiciliu, restul vor fi ridicate de la Casa de Cultură. Transportul este asigurat de Primăria Vatra Dornei prin Serviciul Salvamont.

În ziua de 23 aprilie, copiii şi adolescenţii au dat pachete unei persoane de sex feminin, victimă în mod repetat a violenţei în familie! (cu domiciliul în Vatra Dornei, Calea Transilvaniei).

Noi doar atât am putut face azi… (sau „Noi doar atât putem face???”).

Se autosesizează cineva?

Mulţumim tuturor donatorilor care au sprijinit şi sprijină în continuare această campanie. (Preşedinte, ARICIUC PETRU)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: