Jason Momoa renunţă după şapte ani la barbă pentru o cauză nobilă

Actorul american Jason Momoa, cunoscut pentru personajul Khal Drogo din serialul „Game of Thrones” sau „Aquaman”, a decis să renunţe la barbă pentru o cauză nobilă: promovarea unei campanii de reciclare pentru sănătatea Pământului, relatează online ziarul spaniol ABC.

Jason Momoa este un actor identificat în primul rând prin barba şi părul său lung, însă acum a decis să facă o schimbare radicală de look şi să renunţe după şapte ani la barba sa caracteristică. O podoabă care l-a ajutat să intre mai bine în rolurile sale şi să cucerească publicul. De fapt puţini sunt cei care şi-l pot imagina pe Jason Momoa fără barba sa caracteristică.

Într-un clip postat pe Instagram, actorul, înarmat cu o maşină de tuns, începe să-şi radă barba, luându-şi la revedere de la personajele sale, dorind să tragă un semnal de alarmă şi să facă publică o campanie de reciclare. „Adio DROGO, AQUAMAN, DECLAN, BABA. O să îmi rad acum barba, este timpul pentru a face o schimbare. O schimbare în bine, o schimbare pentru copiii mei, pentru copiii tăi, pentru lume. Haideţi să facem schimbări pozitive pentru sănătatea planetei noastre. Haideţi să curăţăm oceanele şi pământul nostru. Urmaţi-mă în această călătorie. Haideţi să facem o trecere către reciclarea aluminiului. Apă în doze, nu în plastic”, a scris Jason Momoa în dreptul clipului postat pe Instagram.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: