Lucian Harşovschi:

Avem la PNL o echipă care funcţionează foarte bine

> Potrivit lui, PNL este singura alternativă la actuala guvernare PSD – ALDE care numai bunăstare nu a adus

Prim vicepreşedintele Organizaţiei Municipale PNL Suceava, viceprimarul Lucian Harşovschi, a declarat că PNL este singura alternativă la actuala guvernare PSD – ALDE, despre care nu se poate spune că a adus bunăstare românilor, în condiţiile în care costul vieţii a crescut, iar creşterile de venituri au fost acoperite de inflaţie.

Harşovschi a spus într-un interviu că nu comentează ultimele sondaje, apreciind că cele mai bune sondaje sunt rezultatele din alegeri.

„Eu consider că PNL este singura opţiune la actuala guvernare PSD – ALDE care numai bunăstare nu dă. Vedeţi la cât a ajuns euro, uitaţi-vă la facturi, la combustibil” a spus Lucian Harşovschi.

El a subliniat că salariile au crescut, dar că mai mult în domeniul public decât în sectorul privat şi consideră că situaţia nu este normală, pentru că sectorul privat susţine sistemul bugetar.

„Am spus-o tot timpul că nu e normal ca sistemul bugetar să aibă salarii mai mari ca sistemul privat, pentru că privatul este cel care susţine economia, în principal. Au fost aceste majorări de salarii care au fost bune, dar care trebuie susţinute prin economie, nu prin împrumuturi” a spus Harşovschi.

El a mai arătat că în ceea ce priveşte Organizaţia PNL Suceava, aceasta este în continuare foarte bine reprezentată la nivel naţional atât prin preşedintele Gheorghe Flutur, cât şi prin deputatul Ioan Bălan, vicepreşedinte al partidului, dar şi prin primarul Ion Lungu, care este unul dintre cei mai importanţi primari liberali de municipiu reşedinţă de judeţ.

El a arătat că echipa liberală suceveană funcţionează foarte bine.

„Avem o echipă la PNL care funcţionează foarte bine” a precizat Harşovschi.

Întrebat dacă este mulţumit cu funcţia de viceprimar şi dacă îşi doreşte o altă candidatură, prim-vicepreşedintele Organizaţiei Municipale PNL Suceava a arătat că el şi-a exprimat doar în 2014 intenţia de a candida la alegerile europarlamentare, dar nu şi acum.

„Eu am fost, sunt şi voi fi un om de echipă. Tot timpul mi-am exprimat părerile în cadru restrâns, iar decizia luată democratic am respectat-o şi susţinut-o întotdeauna. Să fii de cuvânt este un lucru care te ajută pe termen mediu şi lung şi aşa reuşeşti să te înconjori de o echipă cu oameni buni” a conchis Lucian Harşovschi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: