Din cauză că nu funcţionează Sistemul Informatic Unic Integrat (SIUI)

Ambulatoriul Spitalului Judeţean va fi închis vineri

> Vasile Rîmbu: Noi am avut cele mai bune intenţii, dar nu se pot valida cardurile de sănătate

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, ec. Vasile Rîmbu, a declarat, ieri, că Ambulatoriul integrat al unităţii spitaliceşti va avea program în data de 30 aprilie, dar nu şi în data de 26 aprilie, cum anunţase iniţial, pentru că, fiind zi liberă legal, nu funcţionează Sistemul Informatic Unic Integrat (SIUI), iar cardurile de sănătate nu pot fi validate în sistem, nici offline.

„Noi am avut cele mai bune intenţii, dar nu putem să lucrăm în ziua de vineri” a spus managerul SJU Suceava.

El a precizat că însă că în data de 30 aprilie se va lucra la Ambulatoriul SJU Suceava, fiind zi liberă care se recuperează.

Vasile Rîmbu a explicat că urmează o perioadă cu multe zile libere şi pot apărea probleme de sănătate, iar pacienţii vor putea beneficia de servicii spitaliceşti în cadrul ambulatoriului spitalului.

El a spus că această măsură mai are ca scop şi evitarea aglomerării Unităţii de Primiri Urgenţe. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: