După ce a intrat cu o autoutilitară într-un şanţ

Un bărbat din Dorneşti, fără permis şi cu o alcoolemie de 1,30 mg/l alcool în aerul expirat, încarcerat în arest

Un bărbat în vârstă de 30 ani, din comuna Dorneşti, a fost încarcerat în arestul IPJ Suceava după ce a fost prins băut şi fără permis la volanul unei maşini.

Potrivit IPJ Suceava, duminică, la ora 21, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Marginea au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre faptul că în şanţul din faţa unui imobilul a intrat o autoutilitară, iar şoferul acesteia este băut.

„În comuna Dorneşti, pe strada Luceafărului, a fost identificată o autoutilitară care era intrată cu roata stânga-faţă în şanţul din stânga străzii, iar şoferul autoutilitarei a fugit prin grădina unui imobil. S-a procedat la urmărirea pedestră a acestuia pe o distanţă de aproximativ 100 metri, fiind ajuns şi încătuşat” a menţionat IPJ Suceava.

Sursa citată a precizat că persoana în cauză nu deţine permis de conducere, iar întrucât avea halenă alcoolică, a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,30 mg/l alcool în aerul expirat; ulterior i s-au recoltat două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Astfel, poliţiştii au dispus reţinerea bărbatului de 30 de ani pentru o perioadă de 24 ore, acesta fiind încarcerat în arestul IPJ Suceava. Totodată, s-a întocmit dosar penal privind infracţiunile „conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice” şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. (M.T.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI