Dragnea dă vina pe directorul Transgaz pentru blocarea dezvoltării reţelei de magistrale de gaz natural în ţară

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a cerut, joi, la Dumbrăveni, directorului Transgaz, Ion Sterian, să nu mai blocheze dezvoltarea reţelei de magistrale de gaz natural în ţară.

„Spun de aici, de la Dumbrăveni, de la Suceava: Îl rog pe domnul Sterian de la Transgaz să nu mai blocheze extinderea reţelelor de gaze naturale în România. Îi cer domnului ministru Bădălău să ia foarte în serios această chestiune. România are nevoie de sursă de energie ca să se dezvolte. Vă rog să nu vă jucaţi cu această chestiune. Să nu credeţi că dacă sunteţi înconjurat de 8 sau 9 foşti generali SRI ca şi consilieri puteţi să faceţi ce vreţi cu averea României“, a spus Liviu Dragnea în Conferinţa PSD Suceava.

Ulterior, el a explicat în conferinţă de presă, că pentru dezvoltarea reţelei de distribuţie a gazelor naturale este necesar să fie realizate magistrale de gaz, dar că Transgaz nu o face şi cheltuie banii pe diverse alte chestiuni cum ar fi sponsorizarea unor echipe de fotbal, dar şi prin publicitate, întrebându-se pentru ce face Transgaz publicitate dacă nu are concurent în piaţă.

Dragnea a spus că Transgaz este o societate cu capital majoritar al statului şi că trebuie să acţioneze pentru dezvoltare, mai ales că prin extinderea reţelei de gaz natural se dezvoltă economia, dar şi că populaţia are o sursă de energie.

Liderul PSD a explicat că este greu de înlocuit directorul Transgaz, pentru că a fost numit în baza ordonanţei privind guvernanţa corporativă şi că la fel au fost numiţi şi directorii Tarom care au dus compania în picaj.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: