Prefectul Mirela Adomnicăi recomandă studenţilor USV să se implice, dacă vor schimbare, inclusiv în politică:

De pe margine este cam greu să schimbi

Prefectul de Suceava, Mirela Adomnicăi, care a participat, luni, la USV, la o dezbatere academică privind comunicarea, le-a recomandat studenţilor să se implice în politică dacă îşi doresc schimbări şi le-a sugerat să înceapă prin implicarea în acţiuni de voluntariat, unde pot învăţa să lucreze în echipă sau să facă anumite schimbări.

„Eu ştiu că politica, în ultima perioadă, are conotaţii negative şi tot ce ţine de politică este perceput şi de voi, şi de marea majoritate ca fiind o zonă murdară, o zonă cu compromisuri” a spus prefectul.

Mirela Adomnicăi a arătat că dacă tinerii prezenţi la dezbatere doresc să schimbe ceva, atunci trebuie să se implice.

„Cu cât sunt mai mulţi în aceste organizaţii politice, oameni ca voi, care vor ceva diferit, care vor să schimbe, cu atât şansa de schimbare este mai mare. De pe margine este cam greu să schimbi. Nu excludeţi nici implicarea în politică. La modul cât mai sincer. La modul în care viitorul vi-l construiţi voi. Nu de unul singur. Trebuie să fiţi cât mai mulţi în zona decizională ca să puteţi schimba în direcţia pe care o doriţi” a spus Mirela Adomnicăi.

Ea le-a sugerat studenţilor să înceapă prin implicarea în activităţi de voluntariat.

„Implicaţi-vă foarte mult în activitatea de voluntariat. Acolo exersaţi lucrul în echipă, posibilitatea de a schimba, parteneriate. Începeţi de acolo” a fost sfatul prefectului Mirela Adomnicăi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: