Alături de cel mai îndrăgit ziar al familiei

 Mă bucur nespus de mult că am participat la solemnitatea aniversară de luni, de la Biblioteca Bucovinei, când cel mai îndrăgit ziar al familiei a ajuns la nr. 8000. În această perioadă, când majoritatea ziarelor şi canalelor de televiziune sunt partinice şi mai mult dezinformează, cotidianul „Crai nou” este un ziar echidistant; poţi avea încredere în ştirile pe care le difuzează. Este alcătuit de un colectiv de ziarişti de înaltă ţinută profesională, morală cărora le doresc tot ce este mai bun şi să continue pe această linie.

Mă bucur că unele din lucrările mele şi ale colaboratorilor au fost apreciate, fiind prezentate în ziar referiri sau cronici ale acestora, că au apărut unele materiale scrise de mine şi Ionuţ-Mihai Nacu referitoare la Centenarul Marii Uniri.

Doresc ziarului „Crai nou”, ziarul în care poţi avea încredere, să apară şi să aibă cât mai mulţi cititori un număr îndelungat de ani.

Prof. M. BOCANCEA 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: