Maşinile abandonate pe domeniul public din Suceava sunt ridicate

> Harşovschi: Dacă nu sunt revendicate şi nu sunt achitate costurile ridicării, maşinile vor fi valorificate prin casare

Maşinile abandonate pe domeniul public al municipiului Suceava sunt ridicate şi depozitate la cimitirul de maşini din Mitocu Dragomirnei, iar dacă nu sunt revendicate vor fi casate.

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harşovschi, a declarat că se continuă campania de curăţenie de primăvară şi cu acţiunea de ridicare a autovehiculelor fără stăpân sau abandonate pe domeniul public.

El a menţionat că poliţiştii locali identifică „rablele” şi efectuează procedura de înştiinţare, iar dacă sucevenii sesizaţi nu reacţionează, maşinile vor fi ridicate şi depozitate la cimitirul de maşini din Mitocu Dragomirnei.

Viceprimarul a precizat că ulterior, dacă nu sunt revendicate şi nu sunt achitate costurile ridicării, maşinile vor fi valorificate prin casare.

„În cazul refuzului de a se conforma somaţiei, conform legislaţiei în vigoare, amenda este de la 1000 la 2000 lei, la care se adaugă şi cheltuieli de ridicare, 195 lei”, a subliniat Harşovschi.

El a adăugat că în urma verificărilor din teren, anul acesta, până în prezent, au fost identificate 13 autovehicule abandonate şi 15 autovehicule fără stăpân.

Totodată, sucevenii pot semnala astfel de situaţii la Poliţia Locală la telefon 0230.212192.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: