Liviu Dragnea cere ministrului Transporturilor să-l demită pe şeful Regionalei de Drumuri Iaşi

> Ori se trezeşte din lene şi foloseşte banii, ori poate îl trimiţi la odihnă; Programul nostru de guvernare nu este făcut pentru puturoşi

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat, joi, la Conferinţa Judeţeană a PSD Suceava că lucrările de investiţii în infrastructura de transport din judeţul Suceava vor continua, dar preşedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a cerut să-l demită pe şeful Regionalei de Drumuri şi Poduri Iaşi, Ovidiu Laicu, dacă acesta nu înţelege să acţioneze mai prompt.

„Răzvan, eu m-am uitat pe hârtii. Sunt 190 de kilometri de drumuri naţionale pentru care s-au alocat bani pentru reabilitare. Îi spui domnului de la Regionala de Drumuri Iaşi: ori se trezeşte din lene şi foloseşte banii, ori poate îl trimiţi la odihnă. Aici trebuie să fie cineva care trebuie să înţeleagă că România nu mai poate aştepta. Programul nostru de guvernare nu este făcut pentru puturoşi, ci pentru oameni care vor să muncească, se trezesc dimineaţa şi ştiu exact ce au de făcut şi vin seara acasă după ce şi-au făcut treaba”, a spus Liviu Dragnea.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunţat la Dumbrăveni că şoseaua de centură a Rădăuţiului ar urma să fie finalizată în iulie 2020 şi că se lansează în perioada următoare atât procedurile de licitaţii pentru studiul de fezabilitate şi proiectul tehnic pentru drumul expres Siret – Suceava – Paşcani şi pentru proiectul tehnic şi execuţia pentru şoseaua de centură Fălticeni.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: