Ioan Stan i-a cerut lui Dragnea să-şi anunţe de la Suceava candidatura la Preşedinţia României

Preşedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, i-a cerut, joi, la Dumbrăveni, preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, să anunţe de la Suceava candidatura la Preşedinţia României.

„Îmi asum răspunderea să spun că prezenţa dumneavoastră aici cu sucevenii ne-a marcat viaţa noastră politică şi vrem şi astăzi să plecăm de aici cu un mesaj foarte puternic din partea dumneavoastră. PSD a fost şi va fi cel mai mare şi mai puternic partid. Nu este posibil ca acest partid să nu aibă un candidat pentru Preşedinţia României. Aşa că astăzi vă rugăm să ne spuneţi că v-aţi decis să fiţi candidatul nostru la Preşedinţia României”, a spus Ioan Stan.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, nu a răspuns direct, dar a spus că după alegerile europarlamentare vin cele prezidenţiale când va trebui să fie înlăturat actualul preşedinte.

„Trebuie să eliberăm România de această căpuşă, care se numeşte Iohannis. O să vă răspund când e momentul dacă voi candida, dar haideţi să ne concentrăm pe alegerile europarlamentare. Nu are de ce să vă fie frică, nu trebuie să aveţi vreo ezitare. Lupta noastră e lupta pentru adevăr”, a declarat Liviu Dragnea.

El a precizat în conferinţa de presă că după alegerile europarlamentare se va lua o decizie în conducerea PSD privind candidatura la alegerile prezidenţiale şi că speră să fie un candidat comun al coaliţiei PSD – ALDE.

Dragnea a evitat să spună dacă acest candidat va fi Călin Popescu Tăriceanu, dacă acesta va avea o poziţie mai bună în sondaje, reafirmând că se va lua o decizie după alegerile europarlamentare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: