Gheorghe Flutur:

Este cutremurătoare şi halucinantă reacţia liderului PSD

Preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, condamnă atitudinea liderului PSD Liviu Dragnea, de joi după-amiază, de la Dumbrăveni, de la mitingul electoral organizat în Sala Sporturilor din comună.

„Este cutremurătoare şi halucinantă reacţia liderului PSD Liviu Dragnea la adresa unui tânăr care a avut curajul să-l înfrunte, spunându-i în faţă ce gândeşte. Astăzi, la aproape 30 de ani de la Revoluţie, când în sfârşit aflăm despre adevărul dureros în ceea ce-l priveşte pe «părintele» PSD Ion Iliescu, cel care cerea sprijin prietenilor de la răsărit, vedem că urmaşii lui nu se dezic de regretabile apucături staliniste. Nu acceptă să fie contrazis, să i se spună adevărul în faţă şi din ce se vede nu lipsea mult ca tânărul să primească o «corecţie» din care nu ştim dacă ar fi lipsit «tratamentul» pe care unii din diaspora l-au primit pe 10 august la Bucureşti. Şi asta doar pentru că a avut curajul să spună ce gândeşte. Dezaprob reacţia liderului PSD. Este jignitoare faţă de cetăţeni care consideră că la 30 de la Revoluţie poţi gândi liber şi să spui ce gândeşti. În faţa unor astfel de gesturi şi personaje trebuie să fim cu toţii uniţi şi în perioada următoare să-i trimitem pe aceşti lideri la «groapa de gunoi a istoriei», pentru ca politic aceştia să reprezinte pe viitor, în cât mai scurt timp, #NIMIC”, a transmis preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: