Handbal masculin, Divizia A

CSU II Suceava a încheiat pe un merituos loc 3 sezonul competiţional 2018-2019

> În ultimul meci de campionat, CNOT Braşov – CSU II Suceava 32-32

 În ultima etapă a sezonului competiţional 2018-2019 al seriei A a Diviziei A de handbal masculin, CSU II Suceava a evoluat pe terenul grupării CNOT Braşov. La capătul unui meci extrem de echilibrat, scorul a fost egal, 32-32. În urma acestui rezultat, formaţia pregătită de Ioan Tcaciuc a încheiat campionatul pe locul 3, cu 31 de puncte, la egalitate cu gruparea braşoveană, dar având în bilanţ o victorie în plus în faţa muntenilor.

De remarcat faptul că sucevenii au folosit în marea majoritatea un lot extrem de tânăr în care, la un moment dat, au apărut şi juniori II. La capătul unui prim sezon greu în eşalonul secund, câţiva tineri handbalişti suceveni se poate spune că bat la porţile afirmării, Claudiu Lăzurcă, Robert Alupoaiei şi Bogdan Cozorici, însă ei mai au puţin de lucrat la capitolul forţă.

Clasament final: 1. Vaslui 60p, 2. Galaţi 37p, 3. Suceava 31p, 4. Braşov 31p, 5. Bacău 15p, 6. Botoşani (retrasă în etapa a 14-a) 4p.

CSU CNOT Braşov – CSU II Suceava 32-32 (15-16) 

Arbitri: Marian Băbău / Alexandru Roibu

CSU CNOT Braşov: Staicu, Fîntînă – Totir 7, Micu 6, Tălmaciu 5, Diaconu 4, Troancă 4, Dodiţă 4, Csibi 2, Ciutacu, Dragomir, Manciu, Moşneagu. Antrenori: Florin Paraschiv, Alina Teslăraşu.

CSU II Suceava: Duman – Lăzurcă 13, Alupoaiei 10, Pintilei 4, Cozorici 3, Stanciuc 1, Roşu 1, Tofănel, Oargă, Bejinariu, Lupu. Antrenor: Ioan Tcaciuc.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI