Vasile Rîmbu evită să spună tranşant dacă va candida în alegeri

> Sunt angajat profund în administraţia spitalului şi am foarte multe de făcut, a afirmat managerul

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, Vasile Rîmbu, a evitat, miercuri, să răspundă tranşant dacă va candida în alegeri.

Întrebat în conferinţa de presă dacă va candida în viitoarele alegeri locale, Vasile Rîmbu nu a răspuns clar dacă intenţionează sau nu să participe.

„Nici nu am intrat în campania electorală. Sunt angajat profund în administraţia spitalului şi am foarte foarte multe de făcut” a răspuns Vasile Rîmbu.

Potrivit unui sondaj de opinie efectuat la începutul lunii aprilie în municipiul Suceava de sociologul Adrian Botezatu, la solicitarea News Bucovina, managerul SJU Suceava este cotat cu prima şansă pentru a fi ales în funcţia de primar al Sucevei dacă va candida independent. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: