Gheorghe Flutur:

Pasajul între corpurile Spitalului Judeţean Suceava se face garantat

Preşedintele administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, a declarat, joi, în şedinţa deliberativului judeţean sucevean, în care s-a aprobat bugetul pentru 2019, că se finanţează în acest an studiul de fezabilitate pentru pasajul care va uni corpurile de clădire ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava.

„Facem acum studiul de fezabilitate şi vom face garantat acel pasaj subteran” a spus Flutur.

El a arătat că pe cele 2 ha de teren din zona spitalului vechi se vor face noi investiţii, respectiv blocul pentru medici, spitalul de copii, cu 350 de paturi, şi maternitatea. De asemenea, a avut discuţii cu reprezentanţii Laboratorului de Medicină Legală, structură care nu are spaţii corespunzătore.

„Discuţia cu proiectantul este despre lungimea pasajului” a spus Flutur, care a menţionat că a reieşit din ultimele discuţii că pasajul va fi lung şi cu o pantă domoală.

El a arătat că pentru realizarea pasajului s-au purtat discuţii cu specialişti pentru anumite soluţii şi că au fost prezentate şi în presă unele dintre ele.

„Deoparte şi de alta a drumului noi facem investiţii serioase. Facem studiul de fezabilitate şi vom căuta şi bani” a spus preşedintele CJ Suceava, care a menţionat că pasajul va trebui să permită traficul ambulanţelor şi al pacienţilor.

Managerul SJU Suceava, Vasile Rîmbu, a declarat că proiectul realizării unei legături între cele două corpuri va fi pus în aplicare indiferent de opinii. „Nu ne vom lăsa bătuţi în faţa niciunui proiect, inclusiv de acea sub- sau supratraversare, indiferent de opinii. Ea este utilă” a spus Rîmbu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: