Ministrul Transporturilor a inspectat lucrările la şoseaua de centură a Sucevei

> El a primit asigurări că lucrările se vor finaliza în septembrie > În zona Zidului Morţii, pentru evitarea accidentelor, se vor monta suplimentar stâlpi de iluminat

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a inspectat, ieri, lucrările la şoseaua de centură a Sucevei şi a primit asigurări din partea constructorului că se vor finaliza în septembrie.

Reprezentantul constructorului a spus că este o lucrare de amploare, pentru că trebuie să fie realizate lucrări de consolidare ce presupun instalarea a 8000 de piloţi foraţi şi a arătat că au o instalaţie performantă care execută aceste lucrări.

Totodată, el a mai spus că, după sărbătorile pascale, va mai fi adusă încă o staţie de producere a betoanelor, astfel încât ritmul să fie mărit pentru a se respecta termenele din programul de execuţie.

Ministrul a întrebat dacă vor respecta termenul de finalizare, fiind asigurat că în luna septembrie va fi finalizată lucrarea „după estimările noastre şi condiţiile pe care le cunoaştem în momentul de faţă”.

În ceea ce priveşte Zidul Morţii, ministrul Transporturilor a spus că soluţia prevăzută este iluminatul nocturn.

Constructorul a menţionat că se va suplimenta numărul de stâlpi pentru iluminatul fotovoltaic şi că se speră că se vor elimina accidentele. Totodată, pe şoseaua de centură vor fi montaţi şi parapete pentru creşterea siguranţei circulaţiei.

Răzvan Cuc a spus că urmează să mai vină să inspecteze şantierul de la Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: