Deşi vremea nu a ţinut cu ei

Elevi ai Şcolii Gimnaziale Râşca au fost la plantat

Ieri, în pofida condiţiilor meteo neprielnice, pe raza Ocolului Silvic Râşca a avut loc o acţiune de împădurire la care au participat elevi ai Şcolii Gimnaziale Râşca. Însoţiţi de trei profesori ai şcolii, 48 de elevi au plantat puieţi de brad şi fag în zona Bârca – Râşca Mare, sub atenta îndrumare a personalului silvic al ocolului aparţinător, ce a supravegheat întreaga lucrare.

Acţiunea s-a finalizat cu distribuirea în rândul participanţilor a unor materiale promoţionale din partea Regiei Naţionale a Pădurilor Romsilva, prin care se încearcă o creştere a gradului de interes în rândul tinerilor, şi nu numai, faţă de buna stare a fondului silvic românesc. (A.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: