Dragnea promite finalizarea programului „Utilităţi şi mediu”

Aflat în turneu la Suceava, preşedintele PSD a promis finalizarea Centurii Sucevei, începută în 2017, şi 190 km de drumuri naţionale, de asemenea finalizarea programului „Utilităţi şi mediu” pentru comunităţile locale din judeţ. El a ameninţat cu demiterea şefului Regionalei Iaşi, informează Mediafax.

„Îl rog pe dl ministru Teodorovici să repare cât de repede o nedreptate către comunităţile locale din judeţul Suceava, indiferent de culoarea politică. La rectificare trebuie să se aprobe sprijinul financiar pentru comunităţile locale care au fost prinse în programul vechi Utilităţi şi mediu” a spus Dragnea ieri, la Suceava.

„Nu este vina comunităţilor locale de aici că atunci guvernul respectiv a aprobat acest sprijin financiar. Şi noi ce facem acum? Le lăsăm de izbelişte? Aici nu e vorba de primari, că sunt PSD, PNL sau din altă parte. Vorbim de comunităţile locale. Pentru că, dacă noi nu vă ajutăm, nu o să mai puteţi folosi banii pentru treburile curente” a adăugat Dragnea.

„Bun, acum aveţi PNDL, discutăm de milioane de euro care se derulează în fiecare localitate. Dar asta nu e un moft. Asta nu înseamnă că nu trebuie să funcţioneze şi celelalte lucruri dintr-o administraţie. Am fost atent la ce a spus dl ministru Cuc şi am ţinut să spună şi aici; sunt dispus să pierd pariul cu el, important e să se realizeze aceste lucrări de infrastructură în judeţul Suceava. Centura Sucevei. Câte minciuni au spus ăştia de-a lungul anilor, cum se lăudau ei cu Centura Sucevei! (…) Programul nostru de guvernare nu este făcut pentru puturoşi, este făcut pentru oameni care vor să muncească, care se trezesc dimineaţa ştiind ce au de făcut (…) aşa cum se stabilise în angajamentele luate” a încheiat Liviu Dragnea.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: