Handbal masculin, Liga Naţională, play-out

CSU Suceava a extras un punct din zona lui Csepreghi!

> Într-un meci contând pentru etapa a II-a, Minaur Baia Mare – CSU Suceava 29-29

CSU Suceava a început cu stângul turneul play-out, în pofida faptului că, după tragerea la sorţi teribilă din campionat, a avut o şansă faină. După eşecul, neaşteptat cu CSM Bacău, gruparea suceveană pregătită de Adi Chiruţ a reuşit ceva deosebit pe terenul echipei Minaur Baia Mare, cea mai bună din play-out.

Gazdele au început în forţă în disputa cu CSU Suceava şi au condus cu patru goluri diferenţă. Pe parcurs, sucevenii s-au „ambalat” şi au revenit în joc. La pauză, CSU Suceava era la timonă, dar tot jocul, în principiu, depindea de golgheterul Ligii Naţionale, Csepreghi.

Finalul meciului a fost grozav, CSU Suceava a rezistat şi a egalat la 29-29 cu golul lui Adomnicăi. Csepreghi a ratat ultima aruncare şi CSU Suceava a scos un punct mare în Maramureş. Pentru suceveni va urma miercuri, 24 aprilie, jocul cu „lanterna roşie” „U” Cluj şi apoi, tot acasă, cel cu CSM Făgăraş.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI