Butoi plin cu ţigări de contrabandă descoperit de poliţiştii de frontieră în râul Suceava

Poliţiştii de frontieră suceveni au descoperit un butoi din plastic plin cu ţigări de contrabandă ce plutea pe apa râului Suceava.

Potrivit ofiţerului pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, miercuri, 17 aprilie a.c., la nivelul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina – ITPF Sighetu Marmaţiei a fost declanşată o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 13.20, un echipaj al poliţiei de frontieră a observat, plutind în apa râului Suceava (comuna Ulma), un butoi de 50 de litri, din plastic, care era plin cu ţigări de provenienţă ucraineană.

„Imediat, colegii noştri au procedat la scoaterea butoiului din apă şi l-au transportat la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 250 pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană” a spus comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan.

El a menţionat că ţigările, în valoare de aproximativ 3.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun. (M.T.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: