50.000 de lei pentru cea de-a X-a ediţie a Suceava Blues Festival

> Evenimentul va avea loc la începutul lunii iunie, pe esplanada centrală a oraşului

Consilierii locali suceveni au aprobat, în şedinţa ordinară de joi, 18 aprilie a.c., un proiect de hotărâre cu privire la asocierea între municipiul Suceava şi Asociaţia „Pentru Suceava”, în vederea finanţării şi realizării în comun a proiectului „Suceava Blues Festival”, care va avea loc la începutul lunii iunie pe esplanada centrală a oraşului.

În cadrul şedinţei, primarul Ion Lungu a propus alocarea sumei de 50.000 de lei pentru festival, faţă de 30.000 de lei cât prevedea proiectul iniţial, la solicitarea consilierului ALDE Ovidiu Milici, care a arătat că manifestarea a crescut de la an la an.

Suceava Blues Festival se va desfăşura în perioada 6 – 8 iunie a.c., organizatorii precizând că au în vedere invitarea unor trupe şi artişti consacraţi din ţară şi străinătate, dar şi trupe şi artişti în devenire, atât de la nivel local, cât şi din ţară. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: