Sportivii Clubului „Kim Long Dao” din Fălticeni, pe podium la Campionatul Naţional de Qwan Ki Do

În perioada 13 – 14 aprilie 2019, Federaţia Română de Arte Marţiale a organizat, la Sala Sporturilor din Roman, cea de-a 29-a ediţie a Campionatului Naţional de Qwan Ki Do – juniori şi seniori (pentru sportivi cu vârsta minimă de 13 ani). Un număr de 31 de cluburi, din 20 de localităţi, şi-au trimis sportivii la această competiţie, 295 de sportivi concurând la probele individuale, respectiv 185 de sportivi la probele de luptă.

Clubul „Kim Long Dao” din Fălticeni a participat cu 11 sportivi, din care opt s-au întors cu medalii. La junioare, la proba de song dao (luptă), Delia Apostol şi Iasmina Grigore au obţinut locul I, Teofana Apostol şi Gabriela Vultur s-au clasat pe locul II iar Arianna Radu şi Bianca Rusu pe locul III. La seniori Ioana Paval şi Eliza Florea s-au clasat pe locul II la o probă tehnică pe perechi şi locul III la proba de luptă (song dao). Au participat şi două echipe de băieţi, dar aceştia nu au reuşit să urce pe podiumul de premiere.

„A fost un campionat la care mi-am atins obiectivul şi aş putea spune cu mândrie că sportivii pregătiţi de mine au avut o comportare onorabilă, având în vedere nivelul acestei competiţii. O parte chiar mi-a depăşit aşteptările. La acest campionat naţional am avut şi doi arbitri care s-au făcut remarcaţi: Vlad Radu şi Alexandru Andone. Urmează o perioadă de pauză competiţională, dar antrenamentele continuăm să le facem cu aceeaşi ritmicitate şi la un standard cât mai ridicat”, ne-a spus instructorul Marius Maxim, cel care se ocupă de pregătirea practicanţilor artelor marţiale la Clubul „Kim Long Dao”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: