Cetăţean din Bangladesh depistat de poliţiştii de frontieră suceveni în timp ce încerca să intre ilegal în România

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina au depistat un cetăţean din Bangladesh în timp ce încerca să intre ilegal în România din Ucraina.

Potrivit ofiţerului pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, luni, 15 aprilie a.c., la nivelul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina – ITPF Sighetu Marmaţiei, s-a desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii migraţiei ilegale, în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 9, poliţiştii de frontieră au depistat un bărbat care se deplasa pe jos, dinspre frontiera de stat către localitatea Paltin, din judeţul Suceava.

„Persoana în cauză nu vorbea limba română şi nu îşi justifica prezenţa în zona de frontieră, fapt pentru care a fost condusă la sediul sectorului pentru cercetări. În cadrul verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit că bărbatul este un cetăţean din Bangladesh, în vârstă 26 de ani, şi a încercat să treacă ilegal frontiera din Ucraina în România, cu scopul de a ajunge într-un stat din Spaţiul Schengen” a spus comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan.

El a menţionat că poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizarea lor urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun. (M.T.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: